• Stichting Van Afval naar Grondstof

  • Stichting Van Afval naar Grondstof doneert nieuwe Streetmasters aan SO Soest


    SO Soest heeft onlangs een waardevolle bijdrage ontvangen van Stichting Van Afval naar Grondstof. Ons bestuurslid Rob Kleinegris overhandigde gloednieuwe Streetmasters aan Bert Dekker van het klussenteam van SO Soest. Op bijgaande foto is te zien hoe Bert Dekker de hulpmiddelen in ontvangst neemt.

    De klussenploeg van SO Soest speelt een cruciale rol bij het onderhoud van het terrein, de parkeerplaats en de directe omgeving van het sportpark. Drie keer in de week ruimen ze zwerfafval, een essentiële taak die bijdraagt aan het behoud van een schone en veilige omgeving voor de spelers, toeschouwers en buurtbewoners.

    Met de donatie van de nieuwe Streetmasters biedt Stichting Van Afval naar Grondstof waardevolle ondersteuning aan het klussenteam van SO Soest. De Streetmaster is een innovatief hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om efficiënt zwerfafval te verzamelen. Het is uitgerust met handige functies en heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor het opruimen van afval gemakkelijker en effectiever wordt.

    SO Soest is blij met de nieuwe hulpmiddelen, wij zijn blij met de hulp van SO Soest om de omgeving schoon te houden.