• Stichting Van Afval naar Grondstof

  • Op dinsdag 19 en woensdag 20 september was Koos de Vuilnisman op bezoek bij het Saamdeel in Kapelle. Daar heeft hij bij de groep 6 van het Moolhoek en bij de groep 7 van ’t Honk gastlessen gegeven. Deze groepen hebben een dagdeel theorie en praktijk lessen gekregen om ze te overtuigen dat er zo weinig mogelijk restafval de verbrandingsoven gaat.

    Alle andere groepen hebben een kort bezoekje van hem gehad om ze beter bewust te maken dat afval scheiden  en hergebruik van meteralen nodig is om onze aarde leefbaar te houden. 

  • Er zijn die dag (veel) meer foto's gemaakt deze kunt u met de volgende link bekijken: Foto's 't Saamdeel Kapelle 19 en 20 september 2017

    U komt dan in een foto album waar alle foto's opstaan die er gemaakt zijn tijdens de uitreiking. Wilt u een foto downloaden dan selecteert u eerst de gewenste foto met de linker muisknop de foto wordt nu groter weergegeven. Door op het pijltje naar beneden te klikken (rechts onder) download u de foto in het gewenste formaat naar uw eigen computer.